Senatorul PSD Lucian Romaşcanu, suspendat din calitatea de purtător de cuvânt al partidului după ce a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar la adresa presei afirmă că ”prea multă lume a ridicat piatra” şi aminteşte de modificările benefice pentru mass media aduse la iniţiativa sa Ordonanţei ”Bani pentru presă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prea multă lume a ridicat piatra...Dacă 10% dintre cei care şi-au exprimat blamul ar face ceea ce predică, lumea ar arăta altfel. De ce, totuşi, nu arată altfel? PS -  Ceea ce fac e din convingere, inclusiv legea de mai jos. O public ca minimă dovadă a respectui meu pentru presă. E prima oară când o menţionez, nu-mi datorează nimeni, nimic. Doar eu vouă: scuze”, a scris Romaşcanu pe Facebook, prezentând ştirea difuzată de Pagina de Media cu privire la modificările pe care el le-a propus la Ordonanaţa ”Bani pentru presă” după întâlnirile cu reprezentanţii mass media, modificări printre care se numără preţuri mai mari pentru TV, dar şi pentru online, prelungirea campaniei de informare iniţiate de Guvern şi interdicţia de a face concedieri pe durata acesteia.

Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD după ce vineri a fost înregistrat folosind un limbaj vulgar la adresa jurnaliştilor. El şi-a cerut şi atunci scuze.

„Azi (vineri - n.r.), înaintea conferinţei de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacţie exagerată care, totuşi, fiind în SPAŢIU PRIVAT şi într-o CONVERSAŢIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică şi, în consecinţă, îmi prezint SCUZELE de rigoare”, a scris Lucian Romaşcanu pe Facebook.
 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.