Deputatul Robert Sighiartău, vicepreşedinte PNL, anunţă că a luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, el precizând că poziţia sa este că a fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă, astfel că adversarul său este PSD în această campanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Cred că este nevoie de un nou proiect pentru judeţul nostru. Trebuie să intrăm într-o altă etapă de dezvoltare. Avem nevoie de drumuri expres, trenuri rapide, centuri ocolitoare şi, în mod cert, de o autostradă care să ne lege de celelalte judeţe şi regiuni”, arată Sighiartău într-un comunicat de presă. 

El precizează că ”maturitatea unui om politic se măsoară în bătăliile politice mari”. 

”Poziţia mea o ştiţi. Am fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă.  Adversarul meu este PSD în această campanie. Promit bistriţenilor că o să fac tot ce pot ca să nu le înşel votul pe care mi l-au dat în Parlament”, afirmă Sighiartău. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.