Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, miercuri, că are un regret că PSD a ţinut în funcţie un om până când a plecat în cătuşe, fiind nevoie să vină alţii pentru a face curăţenie în partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat, miercuri, că regretă faptul că PSD a ţinut în funcţie un om până a plecat în cătuşe de acolo.

“Am un regret şi faptul că Partidul Social Democrat a ţinut în funcţie un om până a plecat în cătuşe de acolo, e o chestiune mult mai gravă decât înţeleg mulţi din interiorul partidului. Sau cel puţin asta e percepţia mea”, a spus Robert Negoiţă.

Acesta a mai afirmat şi că regretă fatul că a fost nevoie de alţii pentru a face curăţenie în partid. 

“Dacă am un regret, am un regret că au trebuit alţii să vină să ne facă nouă curăţenie, adică să scăpăm de personaj. Nu are cum să fie la fel, adică ceva cât de cât apropiat de nivelul de ticăloşenie pe care îl întruchipa acel personaj, acel individ, este greu”, a mai spus Negoiţă.

Biroul Permanent Naţional al PSD s-a reunit, miercuri, pe ordinea de zi fiind şi mandatul pe care-l vor avea reprezentanţii fomaţunii la consultprile de la Cotroceni. 

PSD se va întâlni la ora 15.00 cu Klaus Iohannis, delegaţia fiind condusă de Viorica Dăncilă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.