Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat vineri, la ieşirea din sediul DNA Timişoara, unde a stat aproximativ o oră, că nu are nico treabă cu dosarul şpăgilor încasate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara pentru PSD Arad şi că cel mai probabil cineva s-a folosit de numele lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fostul ministru al Transporturilor a declarat, vineri, la ieşirea din sediul DNA Timişoara, că  dacă va fi nevoie, va reveni pentru a fi audiat.
 
”Eu cred că s-a lămurit situaţia vizavi de lucrurile care au apărut în presă. Nu am nicio teabă cu subiectul menţionat. Nişte oameni probabil că s-au folosit de numele meu şi de funcţia pe care o aveam în acel moment. Am venit, am dat declaraţii, dacă e nevoie, voi reveni”, a declarta Cuc.
 
Întrebat dacă ştia de numirile pe funcţii de la DRDP Timişoara, Răzvan Cuc a spus: "Haideţi să nu extrapolăm. În timpul mandatului am fost preocupat să conduc ministerul, să merg pe şantiere şi să îmi fac treaba. Nu m-a interesat să fac niciun fel de numiri, numirile s-au făcut legal din câte ştiu eu. Numirile de directori, de directori generali, s-au făcut conform Ordonanţei 109, restul au avut autonomie, directorii din cadrul regionalelor, să îşi facă propria echipa, să îşi angajeze, ca să livreze rezultatele care trebuiau făcute. Din ce am văzut în presă şi ce mi s-a prezentat au fost mai multe persoane care au găsit de cuviinţă la momentul acela să se laude cu faptul că mă cunosc, că au vorbit cu mine, ceea ce nu s-a întamplat”, a declarat Răzvan Cuc.
 
Fostul ministru al Transporturilor are calitatea de martor în acest dosar.
 
La sediul DNA Timişoara au mai fost audiaţi, vineri, preşedintele PSD Caraş - Severin, Luminiţa Jivan, fostul secretar general al PSD, Mihai Fifor şi fostul consilier al acestuia, Emilian Pintea care s-a prevalat de dreptul la tăcere, în faţa procurorilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.