Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a anunţat că fuziunea liberalilor cu ALDE este în linie dreaptă şi i-a invitat pe „toţi cei care simt liberal” să se alăture proiectului liberal, în perioada următoare, indiferent că sunt de la Forţa Dreptei, USR, REPER sau PMP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Fuziunea cu ALDE este în linie dreaptă. PNL practic strânge în acest moment rândurile Dreptei române şi îi aşteptăm pe toţi cei care simt liberal, care cred în politicile liberale, în economia de piaţă, în democraţia reprezentativă să se alăture proiectului liberal în următoare perioadă, indiferent de partid, fie că sunt în Forţa Dreptei, în USR, în REPER, în PMP, oriunde şi consideră că vor să participe la ceea ce înseamnă România viitorului şi cred că PNL este soluţia. Este doar un început această fuziune cu ALDE”, a afirmat Rareş Bogdan, după şedinţele BEX şi BPN ale PNL, luni la Parlament. 

Pe 4 septembrie, preşedintele PNL Nicolae Ciucă anunţa că Biroul Politic Naţional al partidului a aprobat constituirea a două comisii care să poarte negocierile privind fuziunea prin absorbţie a partidului ALDE cu PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.