Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a anunţat, luni, că în luna martie a anului viitor va avea loc la Bucureşti Congresul Partidului Popular European la care va fi ales inclusiv candidatul PPE pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cel mai important eveniment al Partidului Popular European are loc la Bucureşti, la începutul lunii martie a anului viitor. Este vorba despre Congresul care va stabili inclusiv candidatul pentru poziţia de preşedinte al Comisiei Europene din partea PPE. Reamintesc că PPE este cel mai important partid la nivel european şi este, de asemenea, cel care în acest moment deţine poziţia de preşedinte al Comisiei Europene şi de preşedinte al Parlamentului European, prin Ursula von der Leyen şi Roberta Metsola”, a declarat, Rareş Bogdan, luni, la finalul şedinţelor BEX şi BPN ale liberalilor.

Eurodeputatul PNL a adăugat că acest Congres al PPE va avea loc cu exact trei luni înainte de alegerile europarlamentare din 9 iunie.

„Vom organiza acest Congres. PNL a avut un rol determinant în aducerea acestui Congres care a fost dorit atât de partidele surori din Lituania, Letonia, Portugalia, Spania şi Grecia. Am reuşit să aducem acest eveniment-cheie pentru viitorul Partidului Popular European şi al PNL la Bucureşti la începutul primăverii anului viitor, adică cu exact trei luni înainte de alegerile europarlamentare de pe 9 iunie”, a completat Rareş Bogdan.

El a mai spus că vor participa la acest Congres 2.000 de delegaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.