Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că votul din Parlament a pus capăt ”guvernării toxice a PSD”, iar echipa guvernamentală este pregătită să pornească la drum ”cu încredere şi optimism”. Aceasta anunţă că Guvernul Orban va lua acele decizii absolut necesare pentru rezolvarea urgenţelor momentului: elaborarea bugetelor pentru anul viitor, pregătirea pentru perioada de iarnă, numirea comisarului european, evitarea riscul de dezangajare a fondurilor europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România are Guvern legitim PNL! Pornim la drum cu încredere şi optimism. Am pus capăt guvernării toxice a PSD şi începem etapa reconstrucţiei autentice, pentru România şi pentru cetăţenii ei. Echipa guvernamentală a PNL îşi asumă 100% acest proiect şi îl va duce la bun sfârşit, prin efortul miniştrilor desemnaţi de a pune în aplicare neîntârziat priorităţile programului de guvernare”, a scris, marţi, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, în cel mai scurt timp posibil, Guvernul Orban ”va lua acele decizii absolut necesare pentru rezolvarea urgenţelor momentului: elaborarea bugetelor pentru anul viitor, pregătirea pentru perioada de iarnă, numirea comisarului european, evitarea riscul de dezangajare a fondurilor europene”.

”România va fi reaşezată pe drumul firesc, prin corectarea acelor măsuri impuse de PSD care au distrus domenii întregi de activitate, au pus democraţia şi instituţiile în pericol şi au afectat viaţa oamenilor. Mulţumim parlamentarilor din toate partidele care au înţeles urgenţa ca acest guvern să fie învestit şi au votat pentru! Mulţumim românilor care ne-au susţinut şi care şi-au păstrat mereu încrederea într-un viitor frumos pentru România”, a mai scris Turcan.

Ceremonia de depunere a jurământului de către Guvernul Orban va avea loc la ora 19.00.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.