Ministrul Economiei, Radu Oprea, membru PSD, a declarat, întrebat despre atacurile la adresa social-democraţilor lansate de unii lideri liberali în şedinţa conducerii PNL de la Sinaia, că în guvern miniştrii celor două partide colaborează foarte bine, dar că vin alegerile, iar în unele judeţe se anunţă "o competiţie aspră".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Radu Oprea a afirmat la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că este decizia PNL de a merge pe liste separate de PSD la viitoarele alegeri, el fiind întrebat totodată şi despre atacurile unor lideri liberali la adresa PSD.
"În interiorul guvernului noi colaborăm foarte bine cu colegii de la PNL pe proiectele importante pentru ţară. Sigur, politica e politică, vin alegeri, fiecare reprezintă un partid politic. La nivel local, judeţean, competiţia va fi ca întotdeauna, pe alocuri, o competiţie aspră", a afirmat ministrul Economiei, Radu Oprea.
PNL a ales vineri, la Sinaia, calea "prin noi înşine" în alegerile din 2024, respectiv să meargă pe listă proprie şi să nu facă o alianţă cu PSD pentru a merge pe liste comune în alegeri. Votul a fost dat în unanimitate în şedinţa conducerii partidului.
Totodată, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, în şedinţa conducerii PNL, despre atacurile social-democraţilor la adresa PNL, că cei de la PSD ”vor să pară băieţi buni, însă îi atacă începând de aseară prin ”Divizia Bălăceanca”. 
De asemenea, prim-vicepreşedintele PNL Dan Motreanu, s-a lansat într-un atac la PSD, în şedinţa conducerii partidului care are loc la Sinala, afirmând că ”niciodată într-o alianţă de genul asta nu s-a pomenit ca unul din parteneri să îi fure primarii celuilalt şi să se mai şi laude cu asta”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.