Reprezentanţii PSD Timiş au transmis, după ce USR a precizat că Daniel Răducanu, consilier local al USR a fost agresat şi tâlhărit de membrii familiei primarului PSD din Niţchidorf, că firul evenimentelor este cu totul altul. Astfel, Daniel Răducanu a fost înştiinţat, la începutul săptămânii, de un executor judecătoresc legat de faptul că urmează o procedură de executare silită pentru ocuparea ilegală a unui teren al primăriei pe care desfăşura ilegal o afacere de familie. Marţi, în 5 septembrie, ar fi avut loc altercaţia în care a fost implicat consilierul local USR şi un nepot al primarului din Niţchidorf, iar de aici totul a escaladat politic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La începutul acestei săptămâni, consilierul local USR din Niţchidorf, Daniel Răducanu, a fost înştiinţat de un executor judecătoresc legat de faptul că urmează o procedură de executare silită pentru ocuparea ilegală a unui teren al primăriei pe care, atenţie, desfăşura ilegal o afacere de familie. Deci, cinstitul şi onestul USR-ist, încălca flagrant legea, dar asta nu spune nici el, nici Dominic Fritz”, au transmis reprezentanţii PSD Timiş, într-un comunicat de presă.
 
Conform sursei citate, marţi, în 5 septembrie, ar fi avut loc altercaţia în care a fost implicat consilierul local USR şi un nepot al primarului din Niţchidorf, iar de aici totul a escaladat politic.
 
Social-democraţii filialei PSD Timiş mai spun, că edilul Timişoarei „Dominic Fritz, preşedinte al USR Timiş, a descins la Niţchidorf, a punctat la capitolul imagine printr-un clip postat pe Facebook, şi a cerut, nici mai mult nici mai puţin, ministrului de Interne să nu muşamalizeze acest caz”.
 
„Lucrurile sunt cât se poate de simple: dacă a existat o agresiune, este treaba organelor de anchetă să stabilească vinovaţii şi să aplice măsurile care se impun, oricare ar fi acestea. Politizarea acestui incident este evidentă şi scoate la iveală o disperare a liderului USR, Dominic Fritz, măcinat de scandalurile interne din partid. Dominic Fritz ar trebui să ştie, însă, că un primar nu răspunde cu funcţia pentru fapte comise de soţia, copiii, verişorii sau bunicii săi”, completează sursa amintită.
 
Reacţia vine în contextul în care reprezentanţii USR au transmis că a fost agresat fizic consilierul local USR Daniel Răducanu şi tâlhărit de membrii familiei primarului PSD din Niţchidorf, judeţul Timiş. Nepotul primarului Dănuţ Drăghici l-a asaltat pe consilier cu pumnii, lovindu-l în faţă şi rupându-i un deget. Un alt individ, angajat al unei companii cu care Primăria Niţchidorf lucrează, i-a furat telefonul cu care Daniel Răducanu înregistra, mai arată comunicatul de presă al USR.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.