Filiala PSD Bihor anunţă că îl susţine pe liderul social-democraţilor Liviu Dragnea şi spune că cei care încearcă să înlăture actualul guvern şi să distrugă PSD fac doar „jocul mizerabil al adversarilor partidului”. PSD Bihor mai spune că în şedinţa Comitetului Executiv care va avea loc vineri trebuie să se găsească cele mai bune soluţii pentru ca acest conflict generat de „nemulţumirile şi frustrările anumitor indivizi şi grupări” să fie stins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Biroul Permanent Judeţean al PSD Bihor a decis, prin votul unanim al membrilor, exprimarea susţinerii organizaţiei pentru conducerea aleasă statutar a partidului şi pentru preşedintele Liviu Dragnea. (...)Vă reamintim şi decizia primarilor din cadrul PSD Bihor, exprimată în şedinţa din 18 septembrie, care au decis în unanimitate respingerea cererii de demisie a preşedintelui PSD, domnul Liviu Dragnea şi continuarea proiectelor şi politicilor guvernamentale aflate în derulare”, a transmis joi PSD Bihor.

Reprezentanţii filialei precizează că rămân uniţi şi în jurul preşedintelui organizaţiei, Ioan Mang, şi că se delimitează de „epistola otrăvită” apărută în presa locală, precizând că niciun membru al organizaţiei nu a fost autorul acesteia.

De asemenea, mai spun membrii PSD Bihor, cei care încearcă să împiedice guvernul să-şi ducă la îndeplinire mandatul şi să dezbine PSD fac doar „jocul mizerabil al adversarilor partidului”, iar demersurile sunt de fapt îndreptate împotriva stabilităţii ţării.

„Într-o perioadă în care forţele politice de dreapta, la nivel european şi naţional, fac tot ce le stă în putere pentru a împiedica guvernul PSD să îşi ducă la îndeplinire mandatul încredinţat de români, membrii PSD Bihor consideră că toţi cei care se alătură acestor încercări fac, în mod evident, jocul mizerabil al adversarilor partidului. În opinia membrilor Biroului Permanent Judeţean al PSD Bihor, acest demers profund incorect - prin care se încearcă subminarea unui guvern ales democratic şi ruperea celui mai important partid din România - este îndreptat clar împotriva stabilităţii ţării”, mai spune PSD Bihor.

Social-democraţii speră ca în şedinţa CEx care va avea loc vineri să fie găsite cele mai bune soluţii pentru ca acest conflict generat de „nemulţumirile şi frustrările anumitor indivizi şi grupări” să fie stins.

„PSD trebuie să rămână unit şi concentrat pe punerea în aplicare a măsurilor din Programul de guvernare pentru care a fost votat de milioane de români. Nu putem să-i dezamăgim pe cei care ne-au acordat încrederea lor şi nu putem fi părtaşi la aruncarea României în haos tocmai în Anul Centenarului, înainte de unul dintre cele mai importante momente pentru România ca stat membru al Uniunii Europene, deţinerea Preşedinţiei Consiliului UE”, mai spune organizaţia PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.