Mai mulţi politicieni participă la o provocare lansată pe Facebook, care presupune donaţii pentru diferite organizaţii. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a donat pentru o organizaţie care se ocupă de copiii fără posibilităţi din Bucureşti şi a lansat aceeaşi provocare pentru Sorin Grindeanu şi Alexandru Rafila. Şi premierul Florin Cîţu a anunţat recent că a donat, tot pentru o organizaţie care se ocupă de copii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am donat pentru CARUSEL, organizaţia neguvernamentală care, printre multe ale lucruri bune, face o treabă extraordinară pentru copiii fără posibilităţi din Bucureşti. Acest proiect va ajuta copiii aflaţi în situaţii de abandon şcolar, marginalizare şi excludere socială, prin oferirea de servicii educaţionale, dar şi prin accesul la servicii socio-medicale şi programe pentru o alimentaţie sănătoasă”, a scris, duminică, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD şi-a provocat prietenii, Sorin Grindeanu şi Alexandru Rafila, să se alăture şi ei campaniei.

”Scoateţi cardurile, prieteni”, le-a transmis Ciolacu.

Recent, şi premierul Florin Cîţu a anunţat că a răspuns provocării care i-a fost lansată de un jurnalist.

”Am primit o provocare de la un jurnalist: să donez 100 de euro pentru un ONG care se ocupă de copiii defavorizaţi, Terre des hommes. Am donat. Jurnalistul a promis că va bate la tobe melodia These days - Foo Fighters. Aştept să văd ce poate”, a scrs şi Florin Cîţu pe Facebook.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.