Un "protest pe roţi” faţă de Guvernul Tudose şi faţă de măsurile luate de acesta este anunţat în jurul Palatului Parlamentului pentru joi, de la 11.00, oră la care şi liberalii au anunţat că vor face un lanţ uman la Parlament, în timp ce va fi dezbătută şi votată moţiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anunţului de pe Facebook, participanţii sunt aşteptaţi joi, de la ora 10.30, la Parlament, pe Calea 13 septembrie, cu maşini, motociclete şi biciclete, urmând ca la 11.00 să plece în marş în jurul clădirii, cu 10 kilometri pe oră, pe prima bandă. Pe partea stângă a maşinilor va fi afişat un mesaj - un banner care să fie vizibil pentru restul participanţiilor la trafic care merg pe celelalte benzi de circulaţie.

Organizatorii spun că independenţa sistemului de justiţie este "sub asalt”, modificările Codului fiscal duc mediul de afaceri şi economia într-un "haos total”, iar proiectul de lege referitor la ONG-uri arată dezinteresul şi ura faţă de organizaţiile neguvernamentale.

"Pentru toate aceste măsuri şi multe altele, pentru învrăjbirea cu bună ştiinţă a diferitelor segmente ale societăţii, pentru incompetenţa şi abuzul promovate de coaliţia PSD-ALDE, #REZISTENTA a solicitat public în data de 8 noiembrie demisia Guvernului Tudose şi a principalilor vinovaţi pentru actuala stare de fapt – domnii Dragnea şi Tăriceanu – din funcţiile de preşedinţi ai celor două Camere ale Parlamentului. Ne menţinem această solicitare şi în consecinţă susţinem moţiunea de cenzură promovată de PNL şi USR împotriva Guvernului Tudose, moţiune care urmează a fi votată in Parlament, mâine începând cu ora 11.00”, spun organizatorii.

Şi PNL îi cheamă, joi, la Parcul Izvor, pe cei nemulţumiţi de actuala guvernare, pentru a face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, de la ora 11.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.