Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti, afirmând că mesajul său pentru colegii din Capitală este despre unitate. "Mult succes, Ciprian! Şi bine ai venit în echipa câştigătoare", i-a transmis premierul Florin Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-am depus astăzi candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti împreună cu colegii care mă susţin şi cu care voi face echipă în următorii patru ani", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

El a adăugat că mesajul său către colegii din Bucureşti este despre unitate şi că îi aşteaptă pe toţi liberalii din Bucureşti alături de el.

"Avem mult de muncă, în special în administraţia locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine mă interesează in special componenta de reglementare şi ca Sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNNR", a conchis Ciucu.

La rândul său, premierul Florin Cîţu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că primarul sectorului 6 şi preşedintele PNL sector 6 "chiar este un om care munceşte".

"Mult succes, Ciprian! Şi bine ai venit în echipa câştigătoare!", a scris Cîţu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.