Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, anunţă, luni, că a semnat un contract de consultanţă cu Banca Europeană pentru Investiţii în vederea îmbunătăţirii planului de siguranţă rutieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O nouă veste bună pentru comunitatea noastră: Am semnat astăzi un acord cu Banca Europeană pentru Investiţii pentru a ne oferi consultanţă pentru îmbunătăţirea planului de siguranţă rutieră pe care am început să-l implementez în Sectorul 1”, a scris, luni, pe Facebook, Clotilde Armand.  

Primarul din Sectorul 1 apreciază că expertiza consultanţilor Băncii Europene de Investiţii va ajuta la adaptarea măsurilor care au dat rezultate la nivel european la planul implementat în Sectorul 1, la specificul străzilor din sector.  

Scopul final este, potrivit primarului, reducerea accidentelor rutiere.  

”Deja am amplasat limitatoare de viteză pe mai multe străzi secundare, am supraînălţat trecerile de pietoni de lângă mai multe şcoli şi am modernizat intersecţiile periculoase”, a mai transmis Armand.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.