Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand anunţă miercuri că a decis să-l acţioneze în instanţă pe ”prim-mincinosul ţării, pe şeful PSD”.” Într-o ţară democratică personaje sinistre precum Ciolacu trebuie să înveţe că, atunci când minţi, plăteşti”, a spus Clotilde Armand. Aceasta îl acuză pe Marcel Ciolacu că a făcut declaraţii precum: ’’Clotilde penală!’’ şi ’’Clotilde a furat voturi!’’ şi menţionează că nu există nicio condamnare în Justiţie la adresa sa şi nici n-a existat până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ciolacu: ’’Clotilde penală!’’ Facts: Nu există nicio condamnare în Justiţie la adresa mea şi nici n-a existat până acum. Ciolacu: ’’Clotilde a furat voturi!’’ Facts: Tribunalul Bucureşti a respins toate cele (atenţie!) 125 de contestaţii depuse de fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora şi de angajaţi ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv”, a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Clotilde Armand precizează că ”consultanţii PSD au ales punctaj pentru pesedişti după ce autorităţile statului i-au prins la furat: Clotilde e de vină!”

”Sigur că nu este de mirare cum un asemenea partid foloseşte vocea prim-ministrului său pentru propagarea minciunilor în presa cumpărată cu banii din subvenţie.Înţeleg disperarea lui Ciolacu fiindcă în Sectorul 1 am prins PSD cum a prejudiciat comunitate cu 1 miliard lei. Când nu-i mai laşi să fure asta se întâmplă. Pentru suma asta sunt în stare să fie atât de iraţionali. E ca o boală. Pentru că unii cetăţeni au căzut în capcana lor m-am gândit să demontez că retorica lui Marcel Ciolacu şi a colegilor săi este o minciună. Aşa că am decis să-l acţionez în instanţă pe prim-mincinosul ţării, pe şeful PSD. Într-o ţară democratică personaje sinistre precum Ciolacu trebuie să înveţe că atunci când minţi plăteşti.

Premierul Marcel Ciolacu a făcut marţi, referire şi la USR care clama „fără penali”, însă acum fac scut în jurul penalilor din partid, în discursul susţinut la asumarea răspunderii în Parlament.

”Am văzut că, cei care clamau «fără penali», acum fac scut în jurul penalilor din propriul partid. Spre deosebire de ei - eu şi acest Guvern vom avea toleranţă zero faţă de corupţie! Solidaritatea noastră este doar cu românii, în special cu cei care îşi numără banii de la un salariu la altul. Solidaritatea noastră este cu pensionarii, cărora le vom creşte pensiile. Solidaritatea noastră este cu firmele care fac profit, dau locuri de muncă pentru români şi îşi plătesc corect taxele în România. Dar nu voi fi niciodată solidar cu cei care confundă funcţia publică cu moşia proprie! Nu voi tolera niciun exces! Şi le cer tuturor celor care sunt în slujba românilor să se gândească de două ori înainte de a aviza vreo achiziţie. Ne putem face treaba şi fără cele mai noi maşini, telefoane sau deplasări externe al căror singur scop e plimbarea. Reţineţi, dragi colegi: noi putem legifera foarte multe, dar nu putem legifera bunul-simţ şi responsabilitatea! Asta depinde de fiecare dintre noi!”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.