Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, sâmbătă, că Teatrul Bulandra va fi consolidat şi restaurat cu finanţare din PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă un proiect depus de Primăria Capitalei, prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), a obţinut finanţare prin PNRR. Valoarea finanţării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei este de 65.378.065,87 lei”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta a precizat că proiectul vizează consolidare seismică şi renovare energetică a imobilului situat în Bd. Schitu Măgureanu nr. 1, sector 5, Bucureşti, care adăposteşte Teatrul Bulandra.

Clădirea a fost construită în anul 1935, la care s-a adăugat în 1937 corpul de la Bd. Schitu Măgureanu, adiacent teatrului, aflat în Zona Construit Protejată ZCP 06 - Bulevardul Elisabeta-Kogălniceanu, regim de înălţime S+P+7E+M (la parter se află Sala de spectacole Liviu Ciulei), având o suprafaţă construit desfăşurată 11.873 mp.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.