Primarul Sectorului 4 Daniel Băluţă şi-a depus, în cursul zilei de vineri, candidatura pentru un nou mandat de edil al Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti. Oficialul va candida în numele alianţei electorale PSD-PNL, iar documentele aferente, împreună cu un număr semnificativ de semnături de susţinere, au fost înregistrate la Biroul Electoral al Circumscripţiei Electorale nr. 4, aflat în Grand Arena Mall.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cu emoţie, dar şi cu încredere, mi-am depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar al Sectorului 4! Mi-au fost alături si colegii care mă vor însoţi în următorii patru ani şi alături de care sunt convins că vom încheia cu succes proiectele pe care comunitatea noastră şi le doreşte, fie că vorbim despre infrastructură, de sistemul de sănătate, de învăţământ sau de siguranţa familiilor noastre! Alături de partenerii noştri de alianţă, vom continua să ne ocupăm de proiectele strategice ale Bucureştiului”, a afirmat Daniel Băluţă, potrivit comunicatului de presă al Primăriei Sectorului 4.

El a adăugat că „vom continua să construim metrou – prelungirea liniei M2 până în comuna Berceni şi extinderea liniei M4, de la Gara de Nord până la Gara Progresul, vom reface din temelii Planşeul Unirii, vom încheia lucrările de construire la Maternitatea Sf. Ioan, la Spitalul de Chirurgie Dento-Alveolară şi la Centrul de Diagnostic, Tratament şi Cercetare a Tuberculozei, din cadrul Institutului Marius Nasta”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Şi, nu în ultimul rând, vom continua să implementăm proiecte de importanţă vitală pentru dezvoltarea Bucureştiului, cum ar fi construcţia unui aeroport internaţional în zona de Sud. Mulţumesc tuturor celor ce m-au sprijinit semnând listele de susţinere a candidaturii mele! Sunt onorat şi determinat să muncesc în continuare pentru comunitatea Sectorului 4!”, a adăugat Băluţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.