Preşedintele USR Cătălin Drulă afirmă joi, după demisia ministrului Muncii, Marius Budăi, din funcţiie, că trebuie să urmeze Gabriela Firea. ”Clanul Firea-Pandele nu mai poate sta la masa guvernului, premierul Ciolacu are datoria să o demită pe Firea, spune Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După demisia lui Marius Budăi TREBUIE să urmeze Gabriela Firea. Fiecare zi de întârziere înseamnă sfidare şi dispreţ faţă de românii revoltaţi de ororile din Voluntari”, afirmă liderul USR.

Cătălin Drulă precizează că ”premierul Ciolacu are datoria să o demită pe Firea”. ”Oricâte calcule cinice îşi fac în spate, acestea nu pot trece înaintea unui gest necesar şi obligatoriu. Clanul Firea-Pandele nu mai poate sta la masa guvernului”, menţionează preşedintele USR.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, şi-a dat joi demisia în urma scandalului legat de neregulile găsite în azilele din judeţul Ilfov. Premierul Marcel Ciolacu a spus în şedinţa de Guvern că ministrul Budăi l-a anunţat despre decizia de a-şi depune demisia, la finalul acestei şedinţe. ”Din punctul meu de vedere, e un gest de onoare”, a spus premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.