Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă va participa, luni şi marţi, la cel de-al doilea Summit parlamentar al Platformei Internaţionale Crimeea care se va desfăşura la Praga. Astfel, acesta va participa luni, începând cu ora locală 09.30, în localitatea Dobroutov, regiunea Vysocina, la o scurtă ceremonie de depunere a unei coroane de flori la troiţa închinată ostaşilor români căzuţi la datorie în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Ciuca va participa împreună cu omologul polonez Miloš Vystrčil şi la ceremonia de reinstalare a plăcii comemorative care aminteşte de sprijinul poporului român pentru declararea independenţei Cehoslovaciei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, Nicolae-Ionel Ciucă va participa, alături de Miloš Vystrčil, preşedintele Senatului Republicii Cehe, la ceremonia de reinstalare a plăcii comemorative care aminteşte de sprijinul poporului român pentru declararea independenţei Cehoslovaciei, mai arată comunicatul de presă al Senatului României. La acest eveniment, preşedintele Senatului va susţine o scurtă alocuţiune. Evenimentul va avea loc luni, începând cu ora locală 14.30, la Palatul Lichtenstein, Praga.

Lucrările Summit-ului Parlamentar al Platformei Internaţionale Crimeea vor avea loc marţi, 24 octombrie, începând cu ora locală 09.00.

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă va susţine o alocuţiune la acest eveniment la care vor fi prezenţi preşedinţii de parlamente din ţările participante la Platforma Internaţională Crimeea, precum şi alţi preşedinţi de adunări parlamentare, mai arată sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.