Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a anunţat că a creat un cadru instituţional de dialog între organizaţiile non-guvernamentale şi Senatul României, prin delegarea unui membru al Cancelariei pentru o legătură permanentă cu acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am creat un cadru instituţional de dialog între organizaţiile non-guvernamentale şi Senatul României. Iar pentru această comunicare, am delegat un membru al Cancelariei pentru o legătură permanentă cu cei care contribuie la binele societăţii româneşti, pe care îi asigur că vor avea uşa mea întotdeauna deschisă. Această decizie am luat-o în urma întrevederii pe care am avut-o, astăzi, cu reprezentanţii mai multor organizaţii neguvernamentale din domeniile educaţiei, sănătăţii, social, mediu şi protejarea biodiversităţii”, a scris Nicolae Ciucă, marţi pe Facebook.
 
Preşedintele Senatului a adăugat că „dialogul cu mediul asociativ este mereu esenţial pentru o bună înţelegere a problematicilor şi nevoilor punctuale pe care le are România”.
 
„Doar printr-o comunicare activă şi susţinută cu organizaţiile non-guvernamentale, reuşim să iniţiem şi să promovăm legi şi politici publice eficiente şi adaptate nevoilor curente ale societăţii. Îmi asum să fiu un partener atent şi activ al tuturor celor care au avut şi au realizări importante în domenii în care statul nu face îndeajuns de mult sau îndeajuns de bine”, a completat Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.