Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a cerut luni Biroului Executiv al partidului un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluţie pentru arhitectura politică a perioadei următoare, au precizat surse liberale pentru News.ro. Şeful Executivului a mai afirmat că perspectivele economice pentru 2023 nu arată atât de îngrijorător precum arătau prognozele de anul trecut, iar prioritatea PNL la guvernare rămâne creşterea economică bazată pe investiţii şi absorbţia fondurilor prin PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful PNL le-a spus liberalilor că este nevoie de o organizare impecabilă a PNL, care îi va ajuta foarte mult în gestionarea evenimentelor care urmează.

Premierul a cerut în BEx-ul partidului un mandat pentru a discuta cu PSD cea mai bună soluţie pentru arhitectura politică a perioadei următoare. Ciucă a mai spus că perspectivele economice pentru 2023 nu arată atât de îngrijorător precum arătau prognozele de anul trecut, iar prioritatea PNL la guvernare rămâne creşterea economică bazată pe investiţii şi absorbţia fondurilor prin PNRR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.