Olimpiu Floroian, preşedinte PNL Covasna, anunţă că a semnat protocolul de constituire a alianţei PNL-USR, pentru alegerile locale din localitatea Întorsura- Buzăului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Am semnat astăzi protocolul de constituire a alianţei PNL-USR, pentru alegerile locale din localitatea Întorsura- Buzăului, cu convingerea că este cea mai buna variantă pentru dezvoltarea acestei zone cu populaţie românească a judeţului Covasna”, a transmis Olimpiu Floroian, preşedinte PNL Covasna, pe Facebook. 
 
Liderul PNL Covasna arată că ”este necesar să ia cea mai bună hotărâre pentru o administrare performantă a oraşului în următorii 4 ani şi asta se poate face cu notorietatea primarului Raul Urdă, cu experienţa politică a viceprimarului Silviu Popica şi cu o listă comună de candidaţi.”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.