Preşedintele Organizaţiei Forţa Dreptei Sălaj, Sorin-Alin Pop, a demisionat din partid, împreună cu secretarul general Puşcaş Florin Mihai şi alţi 342 de membri, motivul constituindu-l direcţia actuală a partidului si Alianţa Dreapta Unită, care nu mai corespunde cu viziunea şi valorile lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Prin prezenta,  Sorin-Alin Pop , în calitate de preşedinte şi Puşcaş Florin Mihai, în calitate de secretar general, anunţăm demisia noastră din partidul Organizaţia forţa dreptei Sălaj”, se precizează în comunicatul preşedintelui filialei. 
 
”Decizia noastră vine după o serie de deliberări şi dezbateri pe tema direcţiei actuale a partidului si Alianţa dreapta unită care nu mai corespunde cu viziunea şi valorile noastre. De asemenea, dorim să informăm că părăsim organizaţia Forţa Dreptei din Sălaj, alături de 342 de membri care şi-au exprimat, de asemenea, dorinţa de a demisiona”, spun demisionarii.
 
Acesştia precizează că apreciază profund sprijinul şi dedicarea celor care au fost alături de ei de la începutul acestui proiect.
 
”Ne bucurăm pentru oportunitatea de a cunoaşte şi colabora cu oameni din diferite zone ale ţării şi le mulţumim pentru experienţele împărtăşite. Cu toate acestea, considerăm că este momentul să încheiem acest capitol şi să ne îndreptăm spre noi orizonturi. Vă urăm succes în toate demersurile viitoare şi sperăm că partidul va continua să prospere şi să reprezinte interesele cetăţenilor cu aceeaşi integritate”, se menţionează în comunicat. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.