Preşedintele Klaus Iohannis participă, joi, la cel de-al treilea Summit al Comunităţii Politice Europene care are loc în Spania, el arătând într-un mesaj că vor discuta subiecte importante precum securitatea, energia, mediul şi tranziţia verde, digitalizarea şi inteligenţa artificială, multilateralismul. Şeful statului a postat o fotografie în care îl salută pe preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Particip la cel de-al treilea Summit al Comunităţii Politice Europene găzduit astăzi de Spania, la Granada. Vom discuta subiecte importante de actualitate precum securitatea, energia, mediul şi tranziţia verde, digitalizarea şi inteligenţa artificială, multilateralismul”, a scris preşedintele pe X. 

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski anunţă joi că se află la Granada, în sudul Spaniei, la un summit european, şi îşi exprimă speranţa la acorduri în vederea unei consolidări a apărării aeriene ucrainene şi asigurării siguranţei alimentare odată cu apropierea iernii, relatează AFP.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.