Preşedintele Klaus Iohannis a discutat, marţi la sediul ONU din New York, cu preşedintele Republicii Kazahstan Kasâm-Jomart Tokaev despre paşii concreti pentru stimularea comerţului, cooperării energetice şi conectivităţii, inclusiv prin portul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Discuţie substanţială astăzi la New York, în marja dezbaterilor generale din sesiunea UNGA 78, cu preşedintele Republicii Kazahstan, Kasâm-Jomart Tokaev, cel mai important partener economic al nostru din Asia Centrală, privind paşii concreti pentru stimularea comerţului, cooperării energetice şi conectivităţii, inclusiv prin portul Constanţa”, a scris Klaus Iohannis, marţi pe reţeaua X.
 
Preşedintele Iohannis va conduce, în perioada 18-22 septembrie, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care desfăşoară a New York, Statele Unite ale Americii.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.