Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind numirea ambasadorilor în Australia şi Noua Zeelandă, precum şi în Kenya

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unui anunţa al Administraţiei Prezidenţiale, Iohannis a semnat decretul privind acreditarea lui Radu-Gabriel Safta, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Australia, în Noua Zeelandă, în Insulele Solomon, în Republica Fiji şi în Republica Kiribati, şi în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Statul Independent Samoa, cu reşedinţa la Canberra.

Un alt decret semnat de preşedinte este cel privind acreditarea ui Dragoş Viorel Radu Ţigău, ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Kenya, în Republica Burundi, în Republica Uganda şi în Republica Rwanda, şi în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Unită a Tanzaniei, cu reşedinţa la Nairobi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.