Preşedintele Klaus Iohannis a decorat mai multe organizaţii şi fundaţii, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, pentru profesionalismul, dăruirea şi altruismul de care au dat dovadă în întreaga activitate desfăşurată în beneficiul copiilor din România, precum şi pentru eforturile constante depuse de-a lungul timpului pentru promovarea şi apărarea drepturilor copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a conferit, cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului şi Angajament Social” în grad de Comandor Organizaţiei Salvaţi Copiii România, Fundaţiei World Vision România, Fundaţiei HOSPICE „Casa Speranţei”, Organizaţiei Naţionale „Cercetaşii României”, Fondului Naţiunilor Unite pentru Copii - UNICEF România.

”Preocuparea pentru bunăstarea şi viitorul tinerilor reprezintă o responsabilitate a întregii societăţi. De aceea, merită recunoscute public şi promovate implicarea şi dedicarea celor care obţin rezultate remarcabile în protejarea şi susţinerea copiilor. Astfel, Preşedintele Klaus Iohannis a decorat o serie de organizaţii şi fundaţii, în semn de înaltă apreciere şi recunoştinţă pentru profesionalismul, dăruirea şi altruismul de care au dat dovadă în întreaga activitate desfăşurată în beneficiul copiilor din România, precum şi pentru eforturile constante depuse de-a lungul timpului pentru promovarea şi apărarea drepturilor copiilor, contribuind la dezvoltarea sănătoasă şi armonioasă a acestora”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.