Preşedintele Klaus Iohannis transmite joi că a avut o discuţie foarte bună cu Preşedintele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Odile Renaud-Basso, în marja Forumului de Afaceri al Iniţiativei celor Trei Mări. Parteneriatul nostru vizează investiţiile relevante în domenii cheie, precum energia, infrastructura, dezvoltarea pieţei de capital, spune Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut o discuţie foarte bună cu Preşedintele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Odile Renaud-Basso, în marja Forumului de Afaceri al Iniţiativei celor Trei Mări – un cadru important pentru a creşte coeziunea şi rezilienţa regiunii, convergenţa economică şi noile oportunităţi de afaceri”, a scris şeful statrului pe Facebook. 

Klaus Iohannis arată că ”parteneriatul nostru vizează investiţiile relevante în domenii cheie, precum energia, infrastructura, dezvoltarea pieţei de capital”. 

”Sprijinul pentru comunitatea de afaceri românească rămâne solid şi va continua să asigure un interes crescut pentru antreprenoriat, dezvoltarea afacerilor şi inovaţie”, mai spune preşedintele. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.