Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Dragoş Tudorache în funcţia de ministru al Afacerilor Interne, care va depune jurământul la ora 16.00, la Palatul Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul prin care ia act de demisia lui Petre Tobă din funcţia de Ministru al Afacerilor Interne; decretul pentru revocarea lui Ioan-Dragoş Tudorache din funcţia de şef al Cancelariei Primului-Ministru; decretul pentru numirea lui Ioan-Dragoş Tudorache în funcţia de Ministru al Afacerilor Interne şi decretul pentru numirea lui Paul Gheorghiu în funcţia de şef al Cancelariei Primului-Ministru.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, anunţă Administraţia prezidenţială.

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Dragoş Tudorache, a fost propus, marţi, de premierul Dacian Cioloş să ocupe postul de ministru de Interne, în locul lui Petre Tobă, până la finalul mandatului Cabinetului, a anunţat şeful Executivului, care a precizat că Tudorache nu se va implica în politică, pentru a garanta "echidistanţa" în organizarea alegerilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.