Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, anunţă că va plăti amenda pentru că a stat fără mască alături de Raluca Turcan într-o remorcă. ”Am greşit şi timp de câteva minute am dat masca jos chiar dacă nu făceam efort fizic”, a transmis Daniela Cîmpean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu a fost nimic extraordinar în această întâmplare: chiar am greşit şi timp de câteva minute am dat masca jos chiar dacă nu făceam efort fizic. Nu a fost rea voinţă şi nu a fost nici măcar cu intenţie. O recunosc deschis şi îmi asum această greşeală. Voi plăti, desigur, amenda, ca oricare cetăţean care încalcă o regulă, fie că e vorba de trecut în grabă când semaforul este roşu sau de lipsa măştii pentru câteva minute. Si voi fi mai atentă decât am fost până acum, aşa cum suntem cu toţii”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, preşedintele Consiliului JUdeţean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Aceasta s-a arătat însă dezamăgită că, din toată acţiuna de sâmbătă şi din efortul voluntarilor,  nu a rămas decât discuţia despre fotografia fără mască.

”Nu ştiu dacă într-un an de pandemie vouă vi s-a întâmplat să uitaţi de mască... Poate că nu, şi aş fi bucuroasă ca eu să fiu una dintre putinele excepţii negative... Pentru că eu, sinceră să fiu, am mai uitat de câteva ori, ca şi cele câteva minute de sâmbătă, că masca trebuie să ne însoţească în fiecare clipă. Deşi o port la birou, deşi o port mereu în spaţii publice, într-o dimineaţă am făcut câţiva paşi pe stradă, fără mască. La fel ca sâmbătă, pentru simplul fapt că am uitat. M-am corectat de îndată şi m-am gândit că abia aştept să se termine odată, că mai e puţin. Deja se vede luminiţa de la capătul tunelului şi o să revenim curând la viaţa normală. (…)

Nu forţa, nu acuzele, nu amenzile vor schimba România, ci dorinţa noastră de a vedea în celălalt un OM”, a  mai scris Cîmpean.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu coronavirus. 

Raluca Turcan, ministrul Muncii, afirmă că a solicitat să fie amendată pentru cele "câteva momente" în care nu a purtat mască la acţiune de împădurire de la sfârşitul săptămânii trecute

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.