Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a fost confirmat cu noul coronavirus. El prezintă simptome uşoare şi va fi tratat la domiciliu, iar atribuţiile sale vor fi delegate unuia dintre consilierii judeţeni. De asemenea, administratorul public al judeţului, Costel Avram, a fost internat miercuri, cu simptome specifice, dar încă nu a primit rezultatul testului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Miercuri, 02 decembrie 2020, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, domnul Laurenţiu Nistor a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19, deşi a respectat toate măsurile de protecţie sanitară în vigoare, atât la sediul instituţiei, cât şi în afara acesteia. Preşedintele va fi tratat la domiciliu întrucât prezintă simptome uşoare, fiind monitorizat de medicul de familie”, a anunţat, miercuri, Consiliul Judeţean Hunedoara, printr-un comunicat de presă. 
 
Laurenţiu Nistor roagă persoanele cu care a intrat în contact să ia măsurile necesare pentru limitarea răspândirii virusului. 
 
Atribuţiile preşedintelui vor fi delegate, joi, în cadrul unei şedinţe extraordinare, unuia dintre consilierii judeţeni în funcţie.  
 
De asemenea, instituţia transmite că administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva acuzând simptome specifice infecţiei cu SARS-CoV-2.
”Având în vedere simptomatologia, dar şi afecţiunile de care domnul Costel Avram suferă, medicii au luat decizia de a-l interna pentru a fi tratat şi supravegheat. De asemenea, domnul Costel Avram a fost testat la internare, în prezent rezultatul testului nefiind soluţionat”, a mai transmis Consiliul JUdeţean Hunedoara.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.