Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ajuns, miercuri noaptea, la Bucureşti, unde a fost aşteptată de premierul Nicolae Ciucă, cu care a avut o discuţie. ”Românii îi întâmpină cu braţele deschise pe oamenii care fug de război, sunt aici să le mulţumesc”, a scris aceasta pe Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”M-am bucurat să-l văd pe Nicolae Ciucă, când am ajuns în România pentru discuţii despre situaţia din Ucraina. Românii îi întâmpină cu braţele deschise pe oamenii care fug de război. Sunt aici să le mulţumesc şi să discut cum îi putem sprijini cel mai bine”, a scris Ursula von der Leyen, într-un mesaj pe Twitter. 
 

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine, joi, în România, aceasta urmând să fie primită, la ora 10.00, de preşedintele Klaus Iohannis.

Cei doi vor susţine declaraţii de presă comune, la Palatul Cotroceni. Tot joi, şeful statului îl va primi, la ora 12.00, pe Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, Filippo Grandi.

 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.