Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a fost reales, joi, preşedinte al filialei judeţene a PSD Prahova, acesta anunţând că îşi doreşte să candideze pentru un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean Prahova. Toader spune că nu crede în informaţiile care arată că mai mulţi primari ai PSD ar urma să părăsească partidul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bogdan Toader a fost sigurul candidat pentru preşedinţia PSD Prahova, la conferinţa de alegeri care a avut loc, joi după-amiază, la Ploieşti.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, cum comentează informaţiile potrivit cărora mai mulţi primari social-democraţi ar urma să plece din partid, înainte de alegerile locale, Toader a spus că nu crede astfel de „zvonuri”.

„Am auzit şi eu astfel de zvonuri şi am avut parte de astfel de zvonuri şi în 2016 şi totuşi nu s-au concretizat şi totuşi am rămas o echipă unită şi a şi câştigat şi cred că vom face acest lucru din nou. Dacă aş sta să mă opresc de fiecare dată când un om aruncă o piatră să ştiţi că nu aş mai ajunge la destinaţie. Am spus-o mai frumos, să ştiţi! Era legată de nişte căţei care lătrau. Nu, nu are rost să ne opri din drumul nostru, suntem o echipă unită, am dovedit-o, nu a avut pierderi, nu a plecat nimeni din PSD până în acest moment decât cei care nu s-au regăsit alături de noi, nu iau n considerare aceste zvonuri de niciun fel”, a afirmat Bogdan Toader.

Liderul PSD Prahova a mai afirmat şi că îşi doreşte un nou mandat la preşedinţia Consiliuliu Judeţean. 

„Îmi cunosc limitele şi potenţialul. Să ştii că ştiu să fac administraţie, dar la nivelul Consiliului Judeţean. Sunt în cadrul Consiliului Judeţean Prahova din anul 2009, aici mă simt bine aici ştiu ce trebuie făcut, nu pretind că aş şti cum ar trebui să funcţioneze Primăria Municipiului Ploieşti”, a mai spus Toader. 

La conferinţa de alegeri a PSD a participat şi fostul preşedinte al filialei judeţene, Mircea Cosma, cercetat în mai multe dosare ale DNA şi condamnat pentru corupţie într-un dosar în care s-a dispus rejudecarea.

Prezentat în repetate rânduri, în cadrul reuniunii, drept „domnul preşedinte”, Mircea Cosma a luat cuvântul şi a ţinut un discurs în care a făcut un apel la unitate în partid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.