Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri că măsurile pe care le avem în vedere atât cu chibzuirea cheltuielilor bugetare, cât şi cu creşterea gradului de colectarea, vizează tocmai încadrarea în ţinta de deficit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Măsurile pe care le avem în vedere atât cu chibzuirea cheltuielilor bugetare, cât şi cu creşterea gradului de colectarea vizează tocmai încadrarea în ţinta de deficit. Azi am subliniat că instituţiile internaţionale au menţinut şi ridicat pe alocuri ratingul de ţară pt România, motiv pentru care nu cred că ne putem permite anul acesta să nu ne încadrăm în ţintele de deficit”, a spus premierul. Despre riscul de a nu ne încadra în ţintele de deficit, şeful Executivului a precizat: ”Politice economice şi măsurile luate la nivelul guvernului ne-au permis să rămânem în acest trend ascendent”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.