Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă a declarat joi, despre reducerile de cheltuieli decise în şedinţa coaliţiei, că a cerut întregului cabinet de miniştri şi tuturor ordonatorilor de credite să analizeze reducerea cheltuielilor în sensul reducerii unor sume de bani, el arătând că nu se pune problema reducerii salariilor şi a investiţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din analiza cifrelor financiare pe primul trimestru rezultă foarte clar că exista un deficit şi deficitul acesta nu trebuie să continue să producă efecte pe următoarele 9 luni, motiv pentru care am cerut domnului ministru şi întregului cabinet, tuturor ordonatorilor de credit să analizeze şi să regândească reducerea cheltuielilor în sensul reducerii unor sume de bani care sa denote o mai bună chibzuială în ceea ce priveşte gestionarea fondurilor”, a spus preşedintele PNL, după şedinţă. Ciucă a arătat că nu se pune problema reducerii salariilor şi a investiţiilor. ”Discutăm despre o analiză care se va desfăşura la nivelul Ministerul de Finanţe în deplină coordonare cu celelalte ministere, vă rog să nu inducem niciun fel de temere către oameni că s-ar fi gândit măcar cineva la reducerea salariilor sau a altor venituri. Aici este vorba doar de chibzuiala cheltuielilor la bunuri şi servicii la nivelul altor cheltuieli care în momentul de fata la nivelul fiecărui ordonator de credite pot fi făcute”, a explicat premierul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.