Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, în şedinţa de Guvern, că joi va avea o vizită oficială în Republica Moldova. Reconfirmăm consolidarea relaţiilor bilaterale şi sprijinul pe care România îl va acorda în continuare Republicii Moldova pentru parcursul european, a precizat şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mâine, împreună cu o echipă guvernamentală, vom efectua o vizită oficială în Republica Moldova”, a anunţat premierul.

Nicolae Ciucă a precizat că vor avea întâlniri bilaterale la nivelul preşedintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, la nivelul omologului, premierul Dorin Recean, şi la nivelul preşedintelui Parlamentului moldovean, Igor Grosu.

”Este o vizită prin care reconfirmăm consolidarea relaţiilor bilaterale şi, desigur, este o vizită prin care reconfirmăm sprijinul pe care România îl va acorda în continuare Republicii Moldova pentru parcursul european", a declarat Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.