Premierul Nicolae Ciucă a anunţat în şedinţa de Guvern deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, între România şi Ucraina, la Vicovul de Sus, eveniment care va avea loc joi. Cu acest prilej, şeful Executivului se va întâlni cu premierul Ucrainei, Denys Shmyhal, cu care va discuta aspecte legate de situaţia de securitate, precum şi măsurile de sprijin pe care ţara noastră le ia în sprijinul guvernului ucrainean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O altă decizie e legată de o hotărâre de Guvern prin care asigurăm începând de mâine deschiderea unui nou punct de trecere întrre România şi Ucraina. Este vorba despre trecerea frontierei de la Vicovul de Sus. Vom avea o întâlnire cu premierul Ucrainei”, a spus premierul în deschiderea şedinţei de Guvern.

Nicolae Ciucă a arătat că întreaga activitate va consta atât în inaugurarea punctului de trecere a frontierei, cât şi o întâlnire bilaterală în care vom discuta aspecte legate de situaţia de securitate, precum şi măsurile de sprijin pe care ţara noastră le ia în sprijinul guvernului ucrainean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.