Prim-ministrul Nicolae Ciucă l-a primit, marţi la Palatul Victoria, pe ambasadorul Statului Israel în România, David Saranga. Întâlnirea a prilejuit un schimb de opinii privind evoluţia relaţiilor internaţionale şi a securităţii în Estul Ucrainei şi în Orientul Mijlociu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul Nicolae Ciucă a subliniat preocuparea pentru evoluţiile din Estul Ucrainei şi Marea Neagră, schimbând idei cu ambasadorul David Saranga despre evaluările proprii asupra acestor evoluţii, arată un comunicat de presă al Guvernului.
 
De asemenea, „oaspetele a prezentat situaţia de securitate curentă din regiunea Orientului Mijlociu”, mai indică sursa menţionată.
 
Partea israeliană a propus organizarea, la o dată cât mai apropiată, a şedinţei comune de guvern România-Israel.
 
„O asemenea perspectivă a fost salutată de către prim-ministrul român, urmând ca data să fie stabilită pe canale diplomatice în perioada următoare”, conchide sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.