Premierul Marcel Ciolacu a avut marţi o întrevedere cu delegaţia Băncii Mondiale condusă de Asad Alam, director regional pentru creştere echitabilă, finanţe şi instituţii pentru Europa şi Asia Centrală, el afirmând că digitalizarea este principalul instrument prin care Guvernul are în vedere îmbunătăţirea serviciilor publice şi aducerea cât mai multor fonduri la buget.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Menţinerea stabilităţii economice a României în contextul actualei dinamici geopolitice este o prioritate a Guvernului şi o strategie eficientă de atragere a investitorilor”, a afirmat prim-ministrul în cadrul întâlnirii cu oficialii Băncii Mondiale.

Şeful Executivului a prezentat setul de măsuri pentru combaterea evaziunii fiscale, eficientizarea colectării şi de reducere a cheltuielilor bugetare luate de Guvern.

”Digitalizarea este principalul instrument prin care avem în vedere îmbunătăţirea serviciilor publice şi aducerea cât mai multor fonduri la buget pentru a finanţa programele sociale şi de dezvoltare economică”, a subliniat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Potrivit Executivului, reprezentanţii Băncii Mondiale au apreciat atenţia acordată de Guvernul României digitalizării pentru monitorizarea cheltuielilor publice şi a arătat disponibilitatea de a oferi asistenţă autorităţilor române pentru atingerea obiectivelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.