Premierul Marcel Ciolacu a fost primit, la Bruxelles, de Preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, el afirmând că se bucură să constate că aceasta recunoaşte eforturile financiare şi logistice uriaşe făcute de România pentru a sprijini Ucraina şi Republica Moldova. Sunt sigur că împreună vom găsi cele mai bune şi eficiente soluţii pentru că proiectul european să îşi probeze solidaritatea şi justeţea, a mai spus şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Mă bucur să constat că Preşedinta Parlamentului European, doamna Roberta Metsola, recunoaşte eforturile financiare şi logistice uriaşe făcute de România pentru a sprijini Ucraina şi Republica Moldova. Contăm pe sprijinul său pentru ţara noastră în privinţa aderării la Schengen, doamna Metsola fiind unul dintre cei mai mari susţinători ai României în acest sens”, a transmis premierul, într-o postare pe Facebook, după întâlnirea cu preşedinta Parlamentului European.

”Sunt sigur că împreună vom găsi cele mai bune şi eficiente soluţii pentru că proiectul european să îşi probeze solidaritatea şi justeţea!”, a mai spus şeful Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.