Premierul Marcel Ciolacu a fost primit miercuri, la Chişinău, de preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, el afirmând că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană. Ciolacu a precizat că a reafirmat sprijinul României pentru acest deziderat comun şi şi-a exprimat convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană! Am reafirmat astăzi, la Chişinău, la întâlnirea cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, sprijinul României pentru acest deziderat comun.
Am convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu. 
 
”Republica Moldova poate conta pe România!”, a mai spus el. 
 

Premierul Marcel Ciolacu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, fac, miercuri, o vizită de lucru în Republica Moldova, unde vor avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prim-ministrul Dorin Recean şi cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Igor Grosu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.