Premierul Marcel Ciolacu a afirmat marţi, după întâlnirea cu primarii de municipii, că este un adept al descentralizării fondurilor europene către administraţia locală, iar în săptămânile următoare vor lua decizii concrete care să producă efecte vizibile în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Primarii celor mai importante oraşe ale ţării, membri ai Asociaţiei Municipiilor din România, cu care m-am întâlnit azi, au venit cu o abordare extrem de serioasă şi de responsabilă despre dezvoltarea comunităţilor pe care le reprezintă. O mare parte din întâlnire a fost consacrată reformelor şi investiţiilor din PNRR!”, afirmă Ciolacu.
 
El precizează că faptul că administraţia locală este atât de conectată la acest adevărat Plan National de Dezvoltare Economică a României reprezintă un impuls major pentru Guvern şi administraţia centrală să se mişte mai repede şi mai eficient. 
 
”Eu şi colegii mei din Guvern le-am răspuns tuturor solicitărilor care vizează măsuri pentru a susţine finalizarea rapidă a acestor proiecte care vor îmbunătăţi viaţa a milioane de români. Sunt un adept al descentralizării fondurilor europene către administraţia locală, iar în săptămânile următoare vom lua decizii concrete care să producă efecte vizibile în acest sens! Cred cu tărie că acesta este drumul corect pentru ca România să se dezvolte prin investiţii importante folosind toţi banii europeni disponibili”, mai arată premierul în postarea pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.