Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că Guvernul a reuşit să repatrieze din Israel marea majoritate a cetăţenilor români care au cerut acest lucru, urmare a agresiunii sângeroase a Hamas, şi că, astfel, au reuşit să salveze peste 2.000 de români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am reuşit să repatriem din Israel marea majoritate a cetăţenilor români care ne-au cerut asta, urmare a agresiunii sângeroase a Hamas”, a spus premierul în şedinţa Executivului.

Ciolacu a precizat că a fost ”o operaţiune contracronometru în care au reuşit să salveze peste 2.000 de români” şi a mulţumit tuturor instituţiilor implicate, inclusiv companiei Tarom.

Ministerul de Externe a anunţar, joi, că alţi 239 de cetăţeni români au revenit în ţară din Israel, prin intermediul a patru curse aeriene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.