Premierul japonez Shinzo Abe a spus, la finalul întâlnirii cu preşedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, că Japonia se implică „cu toată dăruirea” în construirea Magistralei 6 de metrou din Bucureşti, pentru a facilita, astfel, accesul între Bucureşti şi aeroportul Henri Coandă. Abe a afirmat că lucrul cel mai important pentru ţara noastră şi pentru economia ei este consolidarea infrastructurii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Axa centrală pentru consolidarea relaţiilor dintre ţările noastre este constituită, desigur, de domeniul economic. De aceea, în aeastă vizită în România sunt însoţit de liderii celor mai importante companii şi întreprinderi japoneze. Pentru economia României, subiectul cel mai important este, fără îndoială, consolidarea infrastructurii, iar Japonia se implică cu toată dăruirea în planul de realizare a accesului rapid între Bucureşti şi aeroportul Henri Coandă, prin construirea Magistralei 6”, a declarat premierul japonez Shinzo Abe.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a fost primit de preşedintele Klaus Iohannis, marţi după-amiază, la Palatul Cotroceni. Premierul japonez avea programată pentru vizita la Bucureşti şi o întâlnire cu premierul Mihai Tudose, însă, în condiţiile demisiei lui Tudose, întâlnirea a fost anulată, iar Shinzo Abe a mers la Muzeul Satului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.