Premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, despre o prelungire a plafonării preţului la carburanţ, că urmează ca în şedinţa de coaliţie de săptămâna viitoare să se ia o decizie, el precizând că vor face o analiză care sunt elementele de evoluţia a preţurilor la carburanţi, care este evoluţia preţului la petrol, pe piaţa internaţională şi în funcţie de aceaste date, vor lua decizia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a anunţat că până la finele lunii septembrie Guvernul va lua o decizie pe tema preţului la carburanţi. Despre o prelungire a măsurii plafonării preţului la carburanţi, premierul Nicolae Ciucă a spus că urmează ca în şedinţa de coaliţie de săptămâna viitoare să se ia o decizie.

Şeful Executivului a mai spus că, după cum s-a putut observa, ”această măsură a funcţionat încă de a doua zi după ce au luat decizia respectivă”.

”Acum trebuie să analizăm care sunt elementele de evoluţia a preţurilor la carburanţi, care este evoluţia preţului la petrol, pe piaţa internaţională şi în funcţie de aceasta, vom lua decizia”, a mai spus şeful Executivului.

Premierul a mai anunţat că ”noua Ordonanţă pe energie va trebui să aibă unele modificări, care trebuie să fie în deplină concordanţă cu deciziile care urmează să fie luate la nivelul Comisiei Europene”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.