Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, miercuri, în şedinţa de Guvern, un ajutor de lemne de foc pentru Republica Moldova, în cantitate de 130.000 de metri cubi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ţinând cont de situaţia în care se găseşte Republica Moldova în ceea ce priveşte asigurarea resurselor energetice şi în deplină solidaritate cu cetăţenii din Republica Moldova, astăzi aprobăm un ajutor de lemne de foc în cantitate de 130.000 de metri cubi”, a spus premierul Ciucă. 
 
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a arătat că, pe piaţa lemnelor de foc se resimte o creştere a preţurilor, la fel ca la energie şi gaze naturale, astfel că este nevoie de o măsură de protecţie pentru cetăţeni.
 
”În urma discuţiilor care au avut loc cu ocazia vizitei doamnei preşedinte a Republicii  Moldova, s-a discutat această nevoie a Republicii Moldova de a fi, susţinută, sprijinită în asigurarea lemului de foc şi în ţara vecină. Putem, prin Romsilva, să acordăm acest sprijin”, a arătat Tanczos Barna. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.