Premierul Nicolae Ciucă a discutat, la Summit-ul NATO care a avut loc joi la Bruxelles, cu omologii din Norvegia şi Islanda, Jonas Gahr Støre şi Katrín Jakobsdóttir despre consolidarea capacităţii defensive a NATO şi a Flancului Estic, în contextul situaţiei din Ucraina

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am discutat cu premierul Norvegiei Jonas Gahr Støre şi avem puncte de vedere similare în ceea ce priveşte securitatea europeană, importanţa consolidării capacităţii defensive a NATO şi a întregului Flanc Estic. Am fost de acord şi cu aprofundarea relaţiilor bilaterale”, a scris Nicolae Ciucă, joi pe Facebook.
 
Premierul României a mai anunţat că a stat de vorbă şi cu omologul islandez.
 
„Am avut un dialog deschis şi substanţial cu premierul Islandei Katrín Jakobsdóttir despre securitatea europeană şi situaţia Ucrainei. Am căzut de acord că relaţiile între România şi Islanda ar trebui consolidate”, a mai scris şeful Executivului român.

Nicolae Ciucă şi preşedintele Klaus Iohannis au participat la reuniunea extraordinară a şefilor de stat şi de guvern din ţările membre NATO, care s-a desfăşurat joi la Cartierul General al NATO din Bruxelles

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.