Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni, la Varna,că va discuta cu ministrul Transporturilor şi cu preşedintele Consiliului Concurenţei situaţia românilor repatriaţi din Israel, după ce unele companii le-au transmis că nu le vor returna banii de bilete ci le vor da în schimb alte călătorii. Şeful Executivului a mulţumit Tarom pentru că şi-a asumat riscul de a merge să îi preia pe românii din zona conflictului din Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mâine, după alte vizite, o să am o discuţie cu membri ai Guvernului şi cu ministrul Transporturilor, să vedem unde ne putem încadra, pentru că am văzut că multe companii la care ei aveau deja bilet de fapt nu urmează să le returneze banii şi le oferă alte călătorii, ceea ce nu mi se pare corect. O să stau de vorbă şi cu preşedintele de la Consiliul Concurenţei şi cu ministrul Transporturilor, nu vorbim de foarte mulţi cetăţeni. Erau şi persoane care erau în pelerinaj, o să discutăm de la caz la caz, ca să acoperim aceste sume”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni la Varna, întrebat despre situaţiile în care românii repatriaţi s-au plâns că le-au fost ceruţi bani pentru a veni în ţară. 

Marcel Ciolacu a precizat că important este că multe companii au refuzat să facă aceste curse şi a mulţumit companiei TAROM pentru că şi-a asumat riscul şi i-a repatriat pe români.

„Nu e nevoie de aeronave militare”, a mai spus premierul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.