Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a văzut, vineri la Deva, „un exemplu de succes despre cum afacerile româneşti se construiesc şi se susţin cu fonduri europene”, referindu-se la vizita pe care a făcut-o la fabrica producţie sticlă Euro Glass 2003. „Sunt antreprenori oneşti, care îşi plătesc corect toate taxele, contribuţiile şi impozitele”, a adăugat liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am văzut astăzi la Deva un exemplu de succes despre cum afacerile româneşti se construiesc şi se susţin cu fonduri europene. Sunt antreprenori oneşti, care îşi plătesc corect toate taxele, contribuţiile şi impozitele”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.

Premierul a adăugat că „astfel de firme sunt un model pe care dorim să îl multiplicăm în economie!”

„Ele reprezintă motivul pentru care Guvernul îşi doreşte un sistem pe baze corecte şi echitabile pentru toţi cei care muncesc, indiferent unde muncesc, la stat sau la privat”, a mai precizat şeful Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.