Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a constatat că, la data de 12.05.2022, a încetat mandatul de primar al Sectorului 5 al domnului Popescu Cristian Victor Piedone, ca urmare a faptului că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate, anunţă prefectura Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astăzi, 9 iunie a.c., prin ordin, Prefectul Municipiului Bucureşti, domnul Toni Greblă, a constatat că, la data de 12.05.2022, a încetat mandatul de primar al Sectorului 5 al domnului Popescu Cristian Victor Piedone, ca urmare a faptului că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate, se precizează în comunicatul Prefecturii Capitalei.

În baza dispoziţiilor legale, ordinul a fost comunicat autorităţilor competente şi lui Popescu Cristian Victor Piedone, se mai arată în comunicat. 

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, pe 12 mai, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, în condiţiile în care condamnarea în primă instanţă a fost de 8 ani şi 6 luni de închisoare.
 
De asemenea, au fost condamnaţi patronii firmei de artificii, doi angajaţi ISU şi doi pirotehnişti.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.