Prefectul Municipiului Bucureşti, Toni Greblă, a constatat că, la data de 12.05.2022, a încetat mandatul de primar al Sectorului 5 al domnului Popescu Cristian Victor Piedone, ca urmare a faptului că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate, anunţă prefectura Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astăzi, 9 iunie a.c., prin ordin, Prefectul Municipiului Bucureşti, domnul Toni Greblă, a constatat că, la data de 12.05.2022, a încetat mandatul de primar al Sectorului 5 al domnului Popescu Cristian Victor Piedone, ca urmare a faptului că a fost condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate, se precizează în comunicatul Prefecturii Capitalei.

În baza dispoziţiilor legale, ordinul a fost comunicat autorităţilor competente şi lui Popescu Cristian Victor Piedone, se mai arată în comunicat. 

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, pe 12 mai, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, în condiţiile în care condamnarea în primă instanţă a fost de 8 ani şi 6 luni de închisoare.
 
De asemenea, au fost condamnaţi patronii firmei de artificii, doi angajaţi ISU şi doi pirotehnişti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.